Bel tijdens kantooruren: 06 2000 2003

Ervaringen

Wat zeggen anderen over Rob:

Marijke van Loon – Kleuradvies: Als je de kans krijgt een seminar van Rob te volgen is dit echt een aanrader. Het is informatief en duidelijk. Mocht je na dit seminar nog een vraag hebben dan krijg je hierop ook snel een adequaat antwoord.

 

 

¬†Inge Jansen – Grolsch: “Rob heeft een presentatie gegeven voor de Grolsch Horeca Academie. Hij vertelt makkelijk, legt duidelijk uit, geeft goede gevatte antwoorden op vragen; kortom een inspirerend verhaal. Hij heeft de academisten denk ik wel wakker geschud”

 

 

¬†Harry van den Heuvel – HB Enterprise: “Rob van den Borne heb ik leren kennen bi BNI Aramon Weert- Nederweert,voor die ontmoeting heb ik een zeer hoge waardering, Rob is een zeer gedreven en creatief persoon.
Hij is een inspirerende spreker zowel persoonlijk als zakelijk kan hij U tot een groot succes brengen.
J.l. hebben we bij BNI Aramon een perfecte training gehad van Rob, de manier waarop hij zo makkelijk en zeer professioneel deze trainingen geeft brengt direct duidelijkheid en zeker zakelijke prikkelingen om snel weer fris verder te gaan met U bedrijf.
In alle disciplines waar Rob mee bezig is ziet men direct weer licht aan de horizon, dit inspireert zeer zeker elke ondernemer.
Ik zal Rob daadwerkelijk ook overal waar ik kan aanbevelen.
Aarzel niet en ga een gesprek met hem aan en U zult zien dat ik de waarheid spreek.”

 

Gerrie Kastelijns – Eclipse : “Rob heb ik leren kennen bij BNI Aramon, waar ik met mijn bedrijf E-clips ook lid van ben. Ik heb meerdere trainingen van hem mogen volgen en allen waren zeer inspirerend en zette me aan het denken als ondernemer, op een positieve manier. Zijn trainingen zijn zeer duidelijk en worden op een prettige, humorvolle en interactieve manier gegeven. Absolute meerwaarde!”

 

Hillegonda- Leiderschapstrainer: “Ik Heb Rob ervaren als een business coach die vanuit zijn rijke ervaring als ondernemer weet waar hij het over heeft en dit graag deelt.
Daar waar ik zoekende was, wist hij vlot en helder to the point te komen, zodat ik met een andere blik mijn vraagstukken kon oplossen. Of dit nu ging om mindset of business development, Rob wist de juiste snaar te raken, om mij weer on track te krijgen”

 

John Bressers – Grolsch: Rob is een zakelijk persoon met veel kennis. Hij streeft altijd een win-win situatie na, is eerlijk en bijzonder gedreven. Rob is in staat om van een ogenschijnlijk kansloos project een succes te maken.