Bel tijdens kantooruren: 06 2000 2003

Auteur

Auteur

Boek “7 Principes van Succesvol Ondernemen”

Rob van den Borne heeft het boek “7 Principes van Succesvol Ondernemen” geschreven op basis van zijn eigen ervaringen als ondernemer en zijn zoektocht naar de overeenkomsten en verschillen. Blijkbaar zijn er niet zoveel verschillen tussen de succesvolle ondernemers en ondernemers die het – nog – niet hebben bereikt.

Het boek “”7 Principes van Succesvol Ondernemen” is nu te koop via Managementboek zonder verzendkosten.

Klik hier om het boek te kopen

Recensies (via Managementboek)

F. Ruijten: Interessante afwisseling

Een verrassend managementboek door de afwisseling van persoonlijke ervaringen en toegepaste managementtechnieken van zijn inspirators. Door de duidelijke structuur in zijn verhaallijn en verwijzingen naar de beschreven methodes lees je het gemakkelijk in een keer uit. Op sommige principes zou iets dieper ingegaan mogen worden. Het idee is dan wel duidelijk maar nog niet hoe je dit bereikt. Ik kan me voorstellen wanneer je ook de trainingen volgt dit boek een ideaal naslagwerk is.”

M. van Gaalen: Geschikt voor iedere ondernemer

“Heel toegankelijk, goed leesbaar, praktisch toepasbaar en geschikt voor ieder type ondernemer. Mooi om te lezen hoe de schrijver een inkijkje geeft in zijn eigen ondernemersbestaan en zijn eigen ervaringen met de lezer deelt.”

H.S. Mooibroek: Praktisch toepasbaar.

“Goed leesbaar, toegankelijk maar ook zeker een praktisch boek. Rob vertelt een stuk over zijn persoonlijke ervaringen en geeft in het boek ook tips waarbij je als ondernemer of startend ondernemer veel aan hebt, wat je vervolgens ook zelf meteen kan toepassen. Voor mij persoonlijk een goed boek waarbij ik een aantal punten gepakt heb om dit in de praktijk toe te passen.”

E. Bosmans: Boordevol praktische tips

“Betreft een zeer toegankelijk boek, boordevol praktische tips voor iedere ondernemer. Wat mij betreft ook voor de ambitieuze werknemer een prima boek waardoor je meer uit je carriere kunt halen. De schrijver onderbouwt vele theorie├źn met zijn eigen ervaringen, hierdoor gaat de theorie ook daadwerkelijk leven. De nodige zaken waren mij bekend, echter door dit boek ga je er toch weer eens kritisch voor jezelf over nadenken.
Kortom, een aanrader!”

J.A.M. Brusselers: Vallen en opstaan

“Een toegankelijk boek over het vallen en opstaan van ondernemen in de praktijk. De schrijver vertelt over zijn faillissement en wat hij daar van leerde en over zijn successen en wat er nodig was om die te behalen. Hij combineert zijn ondernemerslessen met de inzichten van zijn inspiratoren en diverse management theorie├źn, en geeft daarmee praktische tips voor ondernemers.”

O. Kierkels: Praktisch en herkenbaar

“Boek is interessant en persoonlijk geschreven. Elk hoofdstuk bevat samenvatting(en) voor de terugkijker of snelleerder. Rob verteld veel uit eigen ervaring, wat voor herkenbaarheid zorgt. Zijn methode komt goed terug in het boek en is overzichtelijk. En er staan geen overbodige teksten in dit boek. Snel gelezen en nu de onderdelen implementeren.”

W. Driessens: Toegankelijk

“Toegankelijk boek. Al bij de eerste pagina vertelt Rob over zijn persoonlijke ervaringen. Hierdoor is meteen de aandacht getrokken om verder te lezen. Het boek is prettig leesbaar. Nieuwe dingen geleerd maar ook een aantal zaken die al bekend waren maar die je toch weer eens aan het denken zetten. Na ieder hoofdstuk wordt een korte samenvatting gegeven. De samenvattingen worden na ieder hoofdstuk herhaald. Kracht van de herhaling, voor mij persoonlijk iets te veel herhaling. Maar daarom niet minder prettig om te lezen.”

 

 

‘M.A.S.T.E.R. methode”

De MASTER methode is een unieke methode om in 6 stappen dagelijks focus te houden op de acties en taken die er toe doen om de gestelde doelen te bereiken.

Dankzij de MASTER methode worden deelnemers veel effectiever in hun tijdsbesteding en dat zorgt ervoor dat ze veel productiever worden.

De onderwerpen die worden behandeld zijn:

  • Mindset
  • Audio
  • Stilte
  • Tekst
  • Energie
  • Registreren

De MASTER methode en bijbehorende werkmap en succesplanner is momenteel uitsluitend verkrijgbaar met een training (dagdeel).